luni, 6 iunie 2016

Cazare in Costinesti la standarde occidentale

Romania este o tara foarte bogata in destinatii turistice pentru toate sezoanele, iar vara litoralul Marii Negre este extrem de aglomerat. Cei care cauta cazare in Costinesti pe timpul verii au cu siguranta mult de munca pana sa gaseasca o camera de cazare libera. In ultimii ani investitiile in dezvoltarea turismului realizate in Costinesti au asigurat acestui fost sat, devenit comuna, o ascensiune rapida in topul celor mai cautate statiuni de pe litoralul romanesc al Marii Negre.  De cativa ani localitatea are un nou obelisc, dar si un canal de navigatie intre lacul local si mare.

Locuri de cazare in Costinesti


In paralel cu aceste investitii, au apărut foarte multi investitori care au ridicat mii de noi locuri de cazare in Costinesti.  Daca in anul 2000 existau doar cateva zeci de case nou construite, in decursul anilor s-a ajuns la cateva sute de imobile ce au doar destinatie turistica, fiind astfel disponibile, in fiecare vara, cateva mii de locuri de cazare in statiunea Costinesti. Si localnicii inchiriaza camere si fac turism pe timpul verii, fie ca isi atrag clientii prin internet, la receptie sau cu cheia la strada. Din inchirierea camerelor decazare in Costinesti traiesc majoritatea localnicilor, astfel ca pe an ce trece oferta devine tot mai variata si mai bogata in faciltati de toate felurile.Important pentru turisti este ca au de unde alege, in functie de bugetul pe care si-l permit si in functie de preferinte. Pot sa isi rezerve online camere la hoteluri si pensiuni sau vile, pot inchiria casute sau pot chiar apela la cazare in campinguri.

Conditii de cazare in Costinesti


In Costinesti sunt sute de proprietari de vile care ofera spre inchiriere camere dotate la standarde de 3 stele, cu baie proprie, televizor cu programe prin cablu, aer conditionat si chiar rulouri exterioare la ferestre, in unele cazuri. In plus, la o vila sau pensiune, turistii au acces si la bucataria comuna, la gratarul din curte si la gradini pline de pomi si flori, in care copiii se pot juca in voie. 

O camera de cazare intr-o vila din Costinesti


Costinestiul fiind o localitate mica, aproape oriunde te-ai caza, vei fi aproape de plaja, la cateva zeci de metri de litoralul Marii Negre, dar si de centrul statiunii.

Vila Casa Blanca din CostinestiUn comentariu:

  1. O locatie superba intr adevar. Langa plaja din Costinesti. Mi e dor de maree

    RăspundețiȘtergere