vineri, 4 mai 2012

Analize ginecologice şi consultaţii gratuite prin ConsultaClick.com

ConsultaClick anunţă apariţia a două oferte medicale pe portalul de programări medicale online www.consultaclick.com, valabile până pe data de 15.05.2012.

  • Prima se referă la un CONTROL GINECOLOGIC GRATUIT şi o reducere de preţ pentru TESTUL DE SCREENING GINECOLOGIC - compus din analizele Papanicolau, analiza secreţiei vaginale, cultura de col, CA 125, CA şi AFP – de la 150 de lei la 84 de lei.
Oferta este valabilă prin programare online pe site-ul www.consultaclick.com la unul din medicii din promoţie.

Pacienţii care sunt interesaţi trebuie să îşi facă un cont de pacient pe consultaclick.com sau să îl folosească pe cel deja existent. Apoi rămâne doar ca aceştia să aleagă şi să rezerve ora dorită pentru consultaţie din agenda oricărui medic dintre cei listaţi mai jos.

Medicii ginecologi din promoţie sunt medicii clinicilor Puls Medica, iar linkurile de la numele acestora duc direct la agendele lor disponibile, din care pacienţii pot alege cu un simplu click ora dorită pentru consultaţie şi analize.
  1. Dr. Lipa Daniela
  2. Dr. Dordia Leonte
  3. Dr. Pellegrino Giuseppe 
  4. Dr. Vetrici-Soimu Vladimir
  5. Dr. Stefanescu Andreea
  6. Dr. Stanica Daniela

Recoltarea probelor pentru laborator durează câteva minute şi este o operaţiune nedureroasă. În cele două zile premergătoare vizitei la ginecolog trebuie evitat contactul sexual, irigaţiile vaginale, spermicidele sau ovulele, altfel testul nu va fi concludent.

Când este indicat un test de screening ginecologic?

Testul citologic cervico-vaginal Babeş Papanicolau se recomandă a fi efectuat anual sau în unele cazuri, medicul poate recomanda testul mai rar sau mai des, în funcţie de rezultatele primite şi prezenţa sau absenţa factorilor de risc ai cancerului de col uterin.


  • Cea de-a doua ofertă medicală disponibilă pe site-ul www.consultaclick.com,  constă într-un CONSULT MEDICAL GENERAL GRATUIT, realizat de medicii generalişti ai clinicilor Anima.
Mai mult, cei care doresc să se şi înscrie ca pacienţi la unul dintre medicii de familie Anima beneficiază, pe loc, tot în mod GRATUIT, de un PROFIL LIPIDIC (constând în analizele Colesterol Total (HDL, LDL), TGO, TGP, Trigliceride).
Pentru programări, vezi mai jos agendele disponibile ale medicilor din promoţie:
  1. Dr Corici Catalina
  2. Dr Lupascu Cristina
  3. Dr Dumea Nicoleta
  4. Dr Ilies Carmen
  5. Dr Vrabie Elena
Portalul www.consultaclick.com oferă posibilitatea consultării agendelor de programare ale medicilor în timp real şi marcarea de consultaţii, totul în mod gratuit.

Un comentariu:

  1. Salut,
    Promoveaza-ti blogul pe directorul de articole http://encicoll.com
    Sunt permise pana la 3 linkuri per articol.
    Succes!

    RăspundețiȘtergere