joi, 27 octombrie 2011

Kinder cu surprize

Cu deosebita mandrie, fac urmatorul anunt:

Sunt fericita "posesoare" a micutului Kinder, asa cum l-am rebotezat dupa adoptie. Desi fusese anuntat ca fiind Malin, pisoi mic si orb, surpriza minunata este ca puiul a inceput sa zareasca, nu vede perfect, insa are sanse mari sa se recupereze si mai mult.


O alta surpriza, desi stiu ca in poza asta nu pare, este ca are mai multa energie si voiosie in el decat orice alt pisoi normal. Joaca este principala lui activitate, asta cand nu face lobby sa il tii in brate, sus, cat mai aproape de linia gatului, sa te atinga cu labuta pe piele. Odata indeplinit scopul, incepe sa toarca fericit.

L-am gasit pe adoptiipisici.ro si am stiut din prima clipa ca eu trebuie sa il iau. Acolo gasesti sute de pisici superbe, de toate rasele, culorile etc. Daca ar fi dupa mine, le-as lua pe toate. Insa cand l-am vazut pe micutul de o luna, gasit de o eleva pe strada, in stare foarte grava si salvat la limita, pur si simplu am stiut ce am de facut. Este cel mai scump si dulce pisoi :)

2 comentarii:

  1. Yeeey! Sa iti traiasca, e un scump!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc! :) Da, e cel mai scump, chiar nu ma asteptam sa fie atat de dulce. Toti prietenii sau cei din familia mea care l-au vazut sunt nebuni dupa el. E cel mai rasfatat.

    RăspundețiȘtergere