duminică, 30 iunie 2013

Toate motivele sa incerci crema de fata pe baza de uleiuri naturale, aur si argint. De la Vivanatura

VivaNatura a lansat in magazinele de tip naturist crema de fata pentru ten normal si sensibil cu o formula unica, inovatoare prin care pastreaza calitatile naturale ale ingredientelor folosite in proportie de 98%.

Crema de fata cu aur si argint de la VivaNatura!


Ce contine crema de fata VivaNatura?

Crema contine uleiuri naturale, presate la rece, de migdale, masline, grau, jojoba, masline, susan, acid hyaluronic, aloe vera, extract natural de trandafiri si metale coloidale precum, aurul, argintul si platina. Si stii cat costa? Doar 11 lei! Un produs natural, sanatos si la un pret atat de bun... mi se pare, doamna, domnisoara, ca nu ai voie sa il ratezi.

Datorita presarii la rece, aceste substante sunt usor absorbite de piele si pot inlocui stratul protector natural, ce se elimina de exemplu printr-o demachiere riguroasa sau prin spalare cu diverse sapunuri si geluri.

Uleiurile de migdale, masline, susan, jojoba au un continut bogat de vitamine si acizi grasi importanti care emoliaza, revigoreaza si hranesc pielea.

Aloe Vera are proprietati antiseptice si analgezice, previne aparitia acneei. Este un antiinflamator natural care contine vitaminele A, B1, B2, B6, minerale, precum si o mare cantitate de aminoacizi si enzime, usor asimilabile.

In combinatie aurul si platina coloidala combat lipsa de vigoare a pielii, ajutand la refacerea colagenului, iar argintul coloidal este antibacterian si reintineritor. Aceste metale coloidale au multiple efecte anti-aging, sunt antioxidanti puternici si ofera protectie la radiatiile UV.

Extractul natural de trandafiri  catifeleaza pielea si o rasfata cu parfumul suav si rafinat.

Acidul hyaluronic hidrateaza in profunzime si are un rol esential in refacerea colagenului si a elastinei.

Formula completa si complexa a acestei creme de fata este ideala pentru un lifting facial noninvaziv. Crema de fata VivaNatura hidrateaza in profunzime, amelioreaza vizibil ridurile si redefineste conturul fetei.

Important de stiut despre VIVANATURA

Produsele VivaNatura (http://www.vivanatura.ro) nu contin substante chimice toxice, care pot avea repercusiuni negative asupra sanatatii, cum ar fi parabenii, laurilsulfat de sodiu (SLS), aluminiul, florurile, etanolaminele, benzyl-alcoolul, parafina etc., care se regasesc in mod obisnuit in compozitia produselor cosmetice.


Un comentariu: